KLUB

"Privrednikov dom"

U zgradi nekadašnjeg Privrednikovog doma u Preradovićevoj 18 počeo je s radom Privrednikov klub „Privrednikov dom“.

U Klubu „Privrednikov dom“ prezentiramo selo i proizvode sela. U „Privrednikovom domu“ promoviramo seoske turističke destinacije, bogatu narodnu tradiciju i kulturu, običaje i narodnu gastronomiju.

U autentičnom ambijentu „Privrednikovog doma“ pored promoviranja poljoprivrednih proizvođača i organiziranja kulturnih događaja, naši članovi svakodnevno se druže i uživaju u kvalitetnoj domaćoj hrani pripremljenoj na tradicionalni način.

Srpsko privredno društvo „Privrednik“ na ovaj način pomaže male poljoprivredne proizvođače s područja koja su nedovoljno iskorištena, a imaju neprocjenljiva prirodna bogatstva i privredne potencijale.

Sav prihod ostvaren u „Privrednikovom domu“ namijenjen je stipendiranju školovanja nadarenih učenika i studenata slabijih materijalnih mogućnosti. Na ovaj način nastavljamo dugogodišnju „Privrednikovu“ tradiciju i misiju solidarnosti držeći se naših tradicionalnih načela – RAD, ŠTEDNJA i ČESTITOST.

Svi zajedno pomozimo u oživljavanju naših napuštenih i zapuštenih sela. Pomozimo da proizvodi sela dođu do onih za koje ih brižne ruke pripremaju. Pomažući školovanje mladih i talentiranih ljudi stvaramo bolju budućnost za sve.


Social


Vrh